Brug os som din helt egen HR afdeling

- du vælger om vi skal arbejde internt eller eksternt

Fra fast til flexibel omkostning

Vi løser en række strategiske, taktiske og operationelle HR opgaver

- med coaching, kurser, rådgivning eller vores HR Tools...

Bedre performance med strategiske MUS samtaler

eMUS er vores nye online platform, hvor du kan koble medarbejdersamtaler sammen med virksomhedens strategimål - en stærk cocktail, der har vist sig at bidrage til businessresultater og arbejdsglæde.

Mange af vores kunder benytter eMUS i Danmark, Tyskland, Frankrig, Polen, Ukraine og Grønland. Læs mere om eMUS her eller book en gratis demo af eMUS hos Karin

Bedre Opgaveledelse med ny metode

Med vores nye metode til OpgaveLedelse, navigeres opgaver lettere i sikker havn. - fordi vi nu   sætter fokus både på opgaven og på de personer der skal løse opgaven.

Opgavelederen holder styr på selve opgaven med sit foretrukne projektstyringssoftware. Men også på dem, der udfører opgaven. Derfor giver vores metode indsigt i personprofiler, personlig motivation og faglig kompetencevurdering. Mere om OpgaveLedelse her

Ved dine medarbejdere hvornår de er en succes?

Udviklingssamtaler og resultatsamtaler Kender dine medarbejdere deres vigtigste arbejdsopgaver, og præcis hvor og hvordan de skaber mest værdi for virksomheden? Er de områder prioriteret i hverdagen? Har du som leder opstillet realistiske mål eller forventer du at alle er klar over hvad de skal lave? Vi præsenterer et samtaleskema, som kan anvendes med stor effekt i dine medarbejdersamtaler. Vi berører også kunsten at afstemme krav og forventninger - og derigennem sikre overblik, arbejdsro og motivation. For alle parter.

Værdibaseret ledelse

Når bundlinien er værdifuld Betyder værdier så meget som alle taler om, eller er det et modefænomen? Er det i det hele taget muligt at styre en virksomhed, hvor værdier prioriteres over nøgletal? Vi fortæller om en anderledes vej når det gælder virksomhedsledelse. En vej, der er styret af værdierne, og hvor alle ombord aldrig er i tvivl om, hvad der er det rigtige at gøre - selv i den mindste hverdagssituation. Efter dette indlæg vil du være opmærksom på, at det er virksomhedens værdier der gør det muligt (eller umuligt) at lave gode nøgletal.

Konflikthåndtering og kommunikation

Kommunikér tydeligt og få konfliktsucces Får du aldrig sagt dét, der irriterer dig allermest på jobbet? Ved dine medarbejdere hvor de har dig, og er du klar over hvor du har dem? Kalder I tingene ved deres rette navn, eller snakkes der udenom? Kender du dét at ”vi har at gøre med voksne mennesker, det er ikke en børnehave” men at det pudsigt nok netop er dét du føler? VPå denne dag får du konkrete værktøjer til fremover at sige det nødvendige. Direkte, respektfuldt og så præcis tydeligt at ingen kan misforstå dig.

Hemmeligheden bag succesfulde mennesker

Planlægning og prioritering Her får du hands-on viden om den svære disciplin at planlægge og prioritere, at fokusere på det vigtigste, fremfor kun på dét der haster. Hvad er væsentligt for dig? Job, familie, venner, fritid? Lær at målrette dine valg, få tid til det hele, og bevar din glæde og dit overskud. Vi berører desuden: mindfullnes, lean, stress, kost og motion, deadlines og konstante ændringer. Er opgaven at skabe orden i kaos? Skal du være en haj til to-do lister? Vi kommer til at løfte sløret for begrebet not-to-do liste

Rekruttering

Succesfuld rekruttering Du får et indblik i de vigtigste elementer for at rekruttere med succes. Rekruttering kræver struktur, grundig forberedelse og en serie nøglepunkter før, under, og efter en rekruttering. Du får også indsigt i at identificere en kommende medarbejders kerneopgaver. Vi kigger også på de medier og platforme, du kan søge kommende kandidater på. Vi viser metoder til rangere ansøgninger og CV’er på, og giver tips til effektive samtaler. Afslutningsvis giver vi gode råd til optimal onboarding af den nye medarbejder

Lær at ”styre” dig selv, og undgå stress

Personligt lederskab Opnå en sund balance mellem arbejde, familie og privatliv. Når du er i ”flow” kan du både levere fuldt ud på arbejde, og være nærværende på hjemmefronten. Få redskaber der klarlægger dine fokusområder og viser hvor du kan gøre en indsats. Du får også indsigt, så du kan spotte stress og utilfredshed. Dét betyder bedre chancer for at både du og dine medarbejdere kan blive ved med at skabe gode resultater. Kost, søvn og motion indgår som en del af dette møde (uden at det bliver hverken overdrevet eller ”frelst”)

En professionel leder tager ikke tingene personligt

Advarsler og adfærdskorrigerende samtaler Som leder bør du undgå at blive vred (eller personlig) selvom du oplever ”åbenlyst dumme ting”. Lær at håndtere medarbejdere som konstant konfronterer dig, og irriterer dig. Hvordan optræder du prof og nøgtern, uden at personen misforstår alvoren? Kommunikér på en måde der giver positive ændringer - uden at medarbejderens produktivitet daler. Lær at skabe struktur på konfronterende samtaler - og anvend metoden med det samme, så du får mærkbare forbedringer på arbejdspladsen.

Paradoksledelse

Lær alternative, ledelsesmæssige greb. Kender du frustrationen ved at navigere gennem paradokser i en kompleks hverdag? Oplever du at imødegå modsat rettede krav i dine beslutninger? Acceptér paradokser som vilkår, og undgå den typiske løsning med regler, rammer og procedurer. Vi tager udgangspunkt i en model, der beskriver paradokserne, og skaber øget forståelse for din ledelsespraksis. Du får sparring, og relaterer dine problemstillinger op imod modellen, så du opnår alternative ledelsesmæssige greb.

Team ledelse

At lede andre er en udfordring men giver også mange positive oplevelser og resultater. Skal du som leder starte et team op, eller videreudvikle et eksisterende team, kan du ikke undgå de faldgruber og faser, som et team typisk vil gennemgå. Du kan til gengæld lære at være obs på disse, og dermed give dig overblik og sikkerhed til at lede gennem dem. Du får indblik i dine egne præferencer som teamleder. Du får også værktøjer til at identificere teamets modenhed, ressourcer og potentiale.

Leadership Pipeline

Få styr på tiltrækningen af talenter. Har I en transparent beskrevet karriere- og kompetence vej? Ellers er Leadership Pipeline noget for jer. Modellen hjælper med at beskrive de forskellige ’lag’ i virksomheden - med kompetence forventninger, roller og ansvar. Men i lige så høj grad: Hvordan skaber vi de bedste forudsætninger i overgangen fra ét lag til det næste. Pipeline tankegangen sikrer at der er et konstant flow i talentmassen, og at virksomheden til stadighed er talent robust, så de vitale kerneopgaver kan løses.