Vi tilbyder

Vi løser en række strategiske, taktiske og operationelle HR opgaver

– med coaching, kurser, rådgivning eller vores HR Tools…​

 

Kontakt os for at høre mere og få skræddersyet et forløb til netop jeres behov.

Ledelse

Værdibaseret ledelse

Betyder værdier så meget som alle taler om, eller er det et modefænomen? Er det i det hele taget muligt at styre en virksomhed, hvor værdier prioriteres over nøgletal? Vi fortæller om en anderledes vej. En vej, der er styret af værdierne, og hvor alle ombord aldrig er i tvivl om, hvad der er det rigtige at gøre - selv i den mindste hverdagssituation. Efter dette indlæg vil du være opmærksom på, at det er virksomhedens værdier der gør det muligt (eller umuligt) at lave gode nøgletal.


Hemmeligheden bag succesfulde mennesker

Her får du hands-on viden om den svære disciplin at planlægge og prioritere, at fokusere på det vigtigste, fremfor kun på dét der haster. Hvad er væsentligt for dig? Job, familie, venner, fritid? Lær at målrette dine valg, få tid til det hele, og bevar din glæde og dit overskud. Vi berører desuden: mindfullnes, lean, stress, kost og motion, deadlines og konstante ændringer. Er opgaven at skabe orden i kaos? Skal du være en haj til to-do lister? Vi kommer til at løfte sløret for begrebet not-to-do liste.

Img

Bedre Opgaveledelse med ny metode

Med vores nye metode til OpgaveLedelse, navigeres opgaver lettere i sikker havn. Vi sætter nu fokus både på opgaven og på de personer der skal løse opgaven. Der er også fokus på dem, der udfører opgaven. Derfor giver vores metode indsigt i personprofiler, personlig motivation og faglig kompetencevurdering. Mere om OpgaveLedelse her.


Konflikthåndtering og kommunikation

Konflikthåndtering

Får du aldrig sagt dét, der irriterer dig allermest på jobbet? Ved dine medarbejdere hvor de har dig, og er du klar over hvor du har dem? Kalder I tingene ved deres rette navn, eller snakkes der udenom? Kender du dét at ”vi har at gøre med voksne mennesker, det er ikke en børnehave” men at det pudsigt nok netop er dét du føler? På denne dag får du konkrete værktøjer til fremover at sige det nødvendige. Direkte, respektfuldt og så præcis tydeligt at ingen kan misforstå dig.

Kommunikation

Rekruttering

Du får et indblik i de vigtigste elementer for at rekruttere med succes. Rekruttering kræver struktur, grundig forberedelse og en serie nøglepunkter før, under, og efter en rekruttering. Du får også indsigt i at identificere en kommende medarbejders kerneopgaver, og vi kigger på de medier og platforme, du kan søge kommende kandidater på. Vi viser metoder til rangere ansøgninger og CV’er på, og giver tips til effektive samtaler. Afslutningsvis giver vi gode råd til optimal onboarding af den nye medarbejder.

Leadership Pipeline

Har I en transparent beskrevet karriere- og kompetence vej? Ellers er Leadership Pipeline noget for jer. Modellen hjælper med at beskrive de forskellige ’lag’ i virksomheden - med kompetence forventninger, roller og ansvar. Men i lige så høj grad: Hvordan skaber vi de bedste forudsætninger i overgangen fra ét lag til det næste. Pipeline tankegangen sikrer at der er et konstant flow i talentmassen, og at virksomheden til stadighed er talent robust, så de vitale kerneopgaver kan løses.

Referencer

Mange af vores opgaver er af fortrolig karaktér. Således er følgende blot et udsnit.

Henrik

Kontakt os

HR er vores håndværk – kontakt os, hvis du har spørgsmål.