Ingen kan alt. Alle kan noget.

Sammen kan vi det meste !

Vi stiller med stærkeste hold - hvergang

Henrik Michelsen

Henrik har en ganske særlig evne til at skabe brugbar forandring for virksomheder, teams, medarbejdere og ledere - på både strategisk, taktisk og operationelt niveau. Han er en anerkendt kapacitet som underviser og coach, og efter blot nogle få minutter i selskab med Henrik, mærker man hans smittende energi, entusiasme og enorme faglige viden på de mest væsentlige HR-discipliner. Henrik har en lang række certificeringer, heriblandt DISC personprofilering, og har høstet erfaring som HR direktør og personalechef for en række store danske koncerner.

Bjarne Sørensen

Bjarne har 25 års erfaring som succesfuld topleder i detailbranchen. Han har et særligt talent for at spotte og udvikle talenter, og har fokus på, at resultater primært skabes igennem motiverede medarbejdere og engagerede teams, der præsterer maksimalt. Bjarne har opnået markante økonomiske resultater ved at kombinere sin respekt for andre, menneskelige værdier samt kommerciel forståelse og strategisk indsigt. Netop nu færdiggør Bjarne en diplomuddannelse i ledelse, med speciale i HR.

Jens Nicolaj Maagaard

Jens er nærværende, nysgerrig og resultat-fokuseret, når en opgave skal skæres til: (1) Definér udfordringen (2) Fastlæg målet (3) Tilpas indsatsen. Dérefter skræddersyr Jens dét der skal til for at sikre mærkbar effekt. Jens har været leder i Forsvaret, og har de seneste 10 år arbejdet med lederuddannelse, projektstyring samt national og international kommunikation. Jens er desuden uddannet på Oxford Leadership Academy, og har en række certificeringer, heriblandt JTI.

Thomas Fiskbæk

Thomas er specialist på en bred palette af test-systemer og personlighedsanalyser, og har arbejdet indgående med området siden 1998. Thomas har desuden  arbejdet intensivt med assesment af ledere, ledertræning og medarbejderudvikling. Han er en tillidsvækkende netværker og troværdig kontaktskaber

Karin Michelsen

Karin er "backoffice ansvarlig" i Michelsen HR - en nøgleposition, som har gjort os kendt for at yde kunderne mere assistance og større administrativ backup end andre. Karin planlægger, styrer og koordinerer enhver detalje i vores mange aktiviteter: Kurser, materialer, uddannelsesforløb, tilskud og økonomistyring. Med et positivt syn på (erhvervs)livet, og med sit vindende væsen er Karin en positiv krumtap i vores tætte samarbejde med leverandører, partnere, kursister og kunder. Karin er uddannet HD i afsætning og før Michelsen HR havde hun en 15-årig karriere som indkøber og afdelingschef hos Dansk Supermarked.

Leif Agergaard

Flere og flere virksomheder sætter fokus på at pleje deres medarbejderes helbred. Derfor er Massageterapeut Leif Agergaard kommet ombord hos os, med sin erfaring fra flere end 10.000 behandlinger. Han tilbyder behandlinger on-location i din virksomhed, eller på sin klinik i Herning. Hos Leif får du ikke wellness massage, derimod en behandlingsmassage hvor dine muskler dybdebearbejdes. Som Leif siger: "Behandlingerne spænder vidt, og har altid fokus på dig, dit liv og din krop"

 

Michael Gedde

Som tidligere elite-sportsmand har Michael en passion for at få teams til at præstere - eksempelvis gennem matchrace sejlads. Med fast grund under fødderne, har han i 25 år lavet strategisk-og-kreativ kommunikation, herunder Employer Branding. Han er uddannet Tekstforfatter, Art Director, Grafisk designer, Skilærer, Yachtskipper - og senst også Online Marketing Manager. I teamet løser han vores kommunikations- og designopgaver - og byder ombord, når kunderne trænger til "en hæsblæsende brainstorm"