Alle vores "kandidater" er

kommet videre i nye jobs

Alle fortjener særbehandling

 Hos os får du små ekstra ting, som du ikke får andre steder

Lær at se forandringer som nye muligheder


Vi er klar over, at fremtiden kan virke meget usikker når du står overfor en vigtig forandring i dit liv. Det kan være svært at se fremad -det er helt normalt og fuldt forståeligt. 

Hos os er du i trygge rammer. Vi har prøvet det før og vi ved, hvad der skal til for, at du får de bedste muligheder for at klarlægge, hvad der skal være dit næste professionelle træk i tilværelsen.

Tænk på, at dette forløb faktisk også er begyndelsen på en ny og spændende tid, der kan byde på nye og uventede muligheder. Eller måske er det din chance for at forfølge en drøm, der har ligget gemt i skuffen ?

De små virksomheder vokser - hold øje med Gazellerne


Mens mange af de store virksomheder har travlt med at outsource og effektivisere, så ansætter de små og mellemstore ansætter flere medarbejdere. Så det er en rigtig god ide at koncentrere din jobsøgning om de små og mellemstore virksomheder.

Det er nemlig især de små virksomheder der har vokseværk og fremgang. Især ansættes mange nye medarbejdere i de 1500 små firmaer, der netop nu oplever en vækst på 25% om året. Vi kalder dem Gazelle virksomheder, og du kan finde ud af hvem de er på Børsen's fornyligt offentliggjort liste over danske Gazelle-virksomheder.

Søg uopfordret - undgå at blive nålen i høstakken


Overvej at kontakte virksomhederne inden de slår en stilling op - så skal du ikke konkurrence med alle de andre ansøgere

En koncern som Novo får 50.000 uopfordrede ansøgninger om året, mens de små firmaer stort set aldrig modtager en uopfordret ansøgning (simpelthen fordi de er mindre kendte)

Når du skriver til et lille firma, lander din henvendelse  sandsynligvis direkte på direktørens skrivebord - så du er sikker på at din ansøgning bliver læst af den rigtige.

Allright, måske er løn og arbejdsforhold en anelse bedre i de store virksomheder. Til gengæld får du typisk større indflydelse og mere varierede arbejdsopgaver i et lille firma ...

Kilder: DJØF, Danmarks Statisik og Jobindex

Extra's


  • Du får et specialteam på 3 personer, som alle kender dig og din "sag" - og løbende giver dig sparring og feedback
  • I hele forløbet vil du opleve at vi er personlige, nærværende og gør alt hvad vi kan for at hjælpe dig videre på en god måde.
  • Vi aftaler dit forløb helt individuelt hvad angår antal møder, forløbets længde og hvilke særlige indsatsområder vi skal fokusere på. 
  • En sjælden gang handler det hele faktisk blot om at skarprette din ansøgning, identificere milepæle, beskrive din kompetencevifte og strukturere dit CV, så du fremstår klart og tydeligt for en kommende arbejdsgiver.
  • Du er velkommen til at ringe til os i weekenden - for dér har du jo bedst tid til at arbejde med de hjemmeopgaver vi giver dig, og at skrive ansøgninger