Motivation og resultater

MUS samtaler der kan betale sig ..

De virksomheder som ofte afholder MUS samtaler - og følger aftalerne til dørs - oplever lavere medarbejderudskiftning, øget arbejdsglæde og et bedre præstationsniveau. Både på medarbejder-, mellemleder- og topleder niveau.

MUS samtaler der motiverer ..

En stor del af motivationen hos en medarbejder er at få ros, anerkendelse og opmærksomhed. Derfor er opskriften på det rette mix af ris og ros en væsentlig del af din læring på vores MUS kursus. Ud fra en særdeles gennemprøvet og dokumenteret "samtalemodel" får du nøje indsigt i, hvordan du fremover kan gøre dine MUS samtaler positive - mens du samtidig får fortalt medarbejderen "hvor skoen trykker”

MUS samtaler med målfokus

En typisk MUS samtale handler om mål og gensidige forventninger – til trivsel, arbejdsvilkår, udvikling og præstation. Samtalen kan kun delvis være privat, for målene og forventningerne skulle gerne hænge sammen med virksomhedens målsætning og planlægning. På kurset træner vi dig såvel i god samtaleteknik, som din brug af struktureret hjælp fra et nyt online værktøj - eMUS.biz

Slå to fluer med én mus

HandsOn samtaletræning : På dette kursus får du "opskriften" på det optimale mix af ris og ros. Og hvordan du dérmed kan skabe større motivation, arbejdsglæde og resultater.

Dét vil jeg gerne vide mere om

eMUs som strategi-redskab

Skab overblik, der giver mening for alle parter, via skarpt fokus på at opfylde firmaets strategiske mål, samt strukturering af emner som fx : Præstationsvurdering, potentiale, ønsker til personlig udvikling, planer for faglig udvikling ... 

Dét vil jeg gerne vide mere om