Om os

Vi har arbejdet med flere end 5000 personer

Igennem 20 år som rådgiver, underviser og coach, har Michelsen HR arbejdet med flere end 5000 personer. Fra spirende iværksættere til tunge lederprofiler i landets allerstørste koncerner.

 
Billede

Referencer

Mange af vores opgaver er af fortrolig karaktér. Således er følgende blot et udsnit.

Vi stiller med stærkeste hold - hver gang

Ingen kan alt. Alle kan noget. Sammen kan vi det meste! Vi stiller altid med det stærkeste hold.

Henrik

Henrik Gårde Michelsen

Ejer
[email protected]

Henrik har en ganske særlig evne til at skabe brugbar forandring for virksomheder, teams, medarbejdere og ledere – på både strategisk, taktisk og operationelt niveau. Han er en anerkendt kapacitet som underviser og coach, og efter blot nogle få minutter i selskab med Henrik, mærker man hans smittende energi, entusiasme og enorme faglige viden på de mest væsentlige HR-discipliner.
Henrik har en lang række certificeringer, heriblandt DISC personprofilering, og har høstet erfaring som HR direktør og personalechef for en række store danske koncerner.

Karin Gårde Michelsen

Karin Gårde Michelsen

Ejer
[email protected]

Karin er “backoffice ansvarlig” i Michelsen HR – en nøgleposition, som har gjort os kendt for at yde kunderne mere assistance og større administrativ backup end andre. Karin planlægger, styrer og koordinerer enhver detalje i vores mange aktiviteter: Kurser, materialer, uddannelsesforløb, tilskud og økonomistyring. Med et positivt syn på (erhvervs)livet, og med sit vindende væsen er Karin en positiv krumtap i vores tætte samarbejde med leverandører, partnere, kursister og kunder. Karin er uddannet HD i afsætning og før Michelsen HR havde hun en 10-årig karriere som indkøber og afdelingschef hos Dansk Supermarked.

Bjarne
Bjarne Sørensen
Partner
Bjarne har 25 års erfaring som succesfuld topleder i detailbranchen. Han har et særligt talent for at spotte og udvikle talenter, og har fokus på, at resultater primært skabes igennem motiverede medarbejdere og engagerede teams, der præsterer maksimalt.
Jens Nicolaj Maagaard
Partner
Jens er nærværende, nysgerrig og resultat-fokuseret, når en opgave skal skæres til. Jens har været leder i Forsvaret, og har de seneste 10 år arbejdet med lederuddannelse, og er desuden uddannet på Oxford Leadership Academy, og har en række certificeringer, heriblandt JTI.
Thomas Fiskbæk
Partner
Thomas er specialist på en bred palette af test-systemer og personlighedsanalyser, og har arbejdet indgående med området siden 1998. Thomas har desuden  arbejdet intensivt med assesment af ledere, ledertræning og medarbejderudvikling og er en tillidsvækkende netværker.

Michael Gedde
Partner
Som tidligere elite-sportsmand har Michael en passion for at få teams til at præstere – eks. gennem matchrace sejlads. Han har i 25 år lavet strategisk og kreativ kommunikation og er uddannet Tekstforfatter, Art Director, Grafisk designer, Skilærer, Yachtskipper samt Online Marketing Manager.

Leif Agergaard
Partner
Flere og flere virksomheder sætter fokus på at pleje deres medarbejderes helbred. Derfor er Massageterapeut Leif Agergaard kommet ombord hos os, med sin erfaring fra flere end 10.000 behandlinger. Han tilbyder behandlinger on-location i din virksomhed, eller på sin klinik i Herning.